Machintosh (APPLE) szerviz

A szamitogep-szerviz-javitas.hu szervize átfogóan ismeri az Apple számítástechnikai eszközöket, legyen szó bármilyen Macintoshról, azaz MacBook-ról, PowerMacr-ől, MacMini-ről vagy iMac készülékről. Ezek az Apple készülékek híresek a minőségről, így viszonylag ritkán hibásodnak meg, de az ilyen Macintosh számítógépekkel is történhet szoftveres és hardveres meghibásodás, baleset.

Szervizünk márkafüggetlen számítógép szerviz, ezáltal sokkal jobb árakon és kevesebb idő alatt tudjuk beszerezni az Apple számítógépek javításhoz szükséges alkatrészeket a márkaszervizekhez képest, ráadásul az Apple márkaszervizben nem garanciális hibákat is tudjuk javítani, például az operációs rendszer (OSX) meghibásodását.

Sokan kevésbé érnek rá napközben eljutni a számítógép szervizbe, így nem tudják időben javításra leadni Apple készüléküket, így akár az is előfordulhat, hogy napokra, hetekre nélkülözniük kell annak használatát. Meghibásodott vagy karbantartani, bővíteni kívánt Apple számítógépét igény szerint Budapesten belül az Ön lakásából szervizünkbe szállítjuk, és az elvégzett javítás után vissza is szállítjuk Önhöz.

Amennyiben véletlenül beleöntött valamilyen folyadékot Apple számítógépébe, vagy ha azt tapasztalja, hogy akár rövid, vagy hosszú idő után magától kikapcsol, ne használja tovább azt. A folyadék hamar működésképtelenné teheti az elektronikus alkatrészeket, illetve ha ki is szárad hosszú idő után a számítógépből, a megszáradást követően az eszközben maradt cukor és egyéb anyagok rendszerint idővel megrongálják a számítógépet, laptopot, billentyűzetet és bármilyen olyan alkatrészt, perifériát, amit ért a baleset.

Az Apple számítógép váratlan, vagy rendszeres időközönként történő kikapcsolása rendszerint a hűtőrendszer túlmelegedéséből, illetve az alaplapon lévő vezérlő chipek túlmelegedéséből, azok hibáiból fakad, de akár ezen hibák együttes jelenlétéből is adódhatnak.

Apple számítógépének meghibásodása esetén keresse szervizünket a 1148. Adria sétány 6/i címen.

Telefonszámunk: 06 30 225 6166